Een goede elektromonteur helpt u verder

Zoekt u in Purmerend naar een goed elektrotechnisch installatiebedrijf? Of heeft u misschien direct de hulp van een elektromonteur in Purmerend nodig? Doe dan een beroep op elektrotechnisch installatiebureau IJstroom. Wij komen bij u in Purmerend om dringende storingen op te lossen. Bijvoorbeeld als u een probleem heeft met uw krachtstroom of domotica. Heeft u een minder dringend probleem in Purmerend? Bijvoorbeeld omdat u de verouderde groepenkast wilt laten vervangen? Uw domotica in balans wilt laten brengen door een elektromonteur? Krachtstroom wilt laten aanleggen? Hoe dan ook, elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom helpt u verder. U bereikt ons altijd op telefoonnummer 020-4161768.

Een praktijkprobleem in Purmerend

Een inwoner van Purmerend had te maken met een verouderde groepenkast in een ook al wat oudere woning. In de moderne tijd was hij steeds meer gehecht geraakt aan producten die werken op een wifi-netwerk, bluetooth verbinding maken en de NAS-server waar hij steeds meer elektrotechniek aan begon te hangen. Stopcontacten zonder USB-aansluiting? Een groepenkast die het niet meer aankon? Dat waren de redenen voor deze klant om de elektromonteur van het elektrotechnisch installatiebedrijf in te schakelen. Binnen een dag was de groepenkast vervangen en waren de stopcontacten aangepast. Inclusief een flink aantal exemplaren met USB-aansluiting. De domotica? Die werkte vanaf nu vlekkeloos. Net als de NAS-server in Purmerend overigens.

5 Redenen om voor een goed elektrotechnisch installatiebedrijf te kiezen

  • De zekerheid van een vakkundige elektromonteur
  • Duidelijkheid over de prijs vooraf
  • Volledige service en garantie
  • Specialistische kennis, bijvoorbeeld van krachtstroom
  • De zekerheid dat u geen problemen met de verzekering krijgt

Dat laatste punt wordt nog weleens onderschat. Mensen die zelf met de elektrotechniek aan de gang gaan. De groepenkast waar zonder vakkennis groepen aan worden toegevoegd. Krachtstroom zelfstandig aangesloten. Zomaar drie onderwerpen die bij schade kunnen zorgen voor het niet uitkeren door de verzekeringsmaatschappij.

Kies ook in Purmerend voor een goed elektrotechnisch installatiebedrijf

Schakel de elektromonteur in van elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom. Wij zijn 7 dagen in de week en op ieder tijdstip voor u bereikbaar. Bel voor dringende en minder dringende vragen over elektrotechniek met telefoonnummer 020-4161768 of gebruik het contactformulier op de website. IJstroom, elektrotechnisch atelier IJburg, werkt in de ruime regio Amsterdam. Ook bij u in Purmerend zijn we er snel en helpen u vakkundig.