Helaas komt een elektriciteitsstoring nog regelmatig voor. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland is een stroomstoring nog altijd een veelvoorkomende ergernis. Ook al wordt de beveiliging van elektronische apparaten en installaties steeds beter, een kortsluiting is nog altijd geen geschiedenis. Wanneer u echter een elektriciteitsstoring in Amsterdam of omgeving heeft, kunt u IJstroom inschakelen om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Hiervoor kunt u ons 24/7 bereiken via ons telefoonnummer.

Kies voor een veilige oplossing

Elektriciteit kan erg gevaarlijk zijn, waardoor het niet aan te raden is om zelf de werkzaamheden rond elektrotechniek uit te voeren. Schakel hiervoor een gecertificeerde elektricien in die ervaring heeft met elektriciteitsstoringen.  Als u bij een elektriciteitsstoring onze experts inschakelt weet u in ieder geval zeker dat de storing op een veilige en professionele wijze wordt opgelost, waarbij u storingen in de toekomst tot een minimum beperkt.

Twijfels over de status van uw elektrische installatie?

Heeft u twijfels heeft over de status van uw elektrische installatie? Maak dan gebruik van onze dienstverlening voor een inspectie van uw installatie.  Onze inspecteur voert de werkzaamheden uit volgens de normen NEN 1010 en NEN 3140. Ook voor uw verzekering een waardevol document. Wellicht dat u minder premie betaalt als de installatie brandveilig is verklaard.