Comfort en gemak in en om huis

Zoekt u naar een goed bedrijf voor uw domotica? Kies dan in de regio Amsterdam voor IJstroom, elektrotechnisch atelier IJburg. Wij zijn een specialist in domotica en andere elektrotechnische vraagstukken…en oplossingen. Met domotica bedoelen we de huisautomatisering van elektrotechnische apparaten en netwerken. Bij veel mensen levert de aanleg van een thuisnetwerk en de koppeling van de apparaten nog wel eens de nodige kopzorgen op. Zullen wij u deze problemen bij IJstroom ontnemen? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Wie weet geniet u dan binnenkort van een uitstekend functionerend thuisnetwerk met vlekkeloos functionerende apparatuur.

Een praktijkvoorbeeld in domotica

De integratie van domotica in het totale concept van een woning wordt bij voorkeur al in een vroegtijdig stadium van de bouw in gang gezet. Dat zorgt er namelijk voor dat het leidingwerk kan worden geïntegreerd. Stroomvoorzieningen volledig draadloos maken is natuurlijk ook mogelijk. In de actuele praktijk blijkt echter dat draadloze voorzieningen nog niet altijd perfect werken. Vaste kabels, mits vakkundig aangelegd, zorgen nog steeds voor het meest stabiele functioneren. Een televisieaansluiting bijvoorbeeld. Een uitstekend glasvezelnetwerk bereikt uw woning. In de woning gaat dit meestal naar een verdeelkast. De bedraadde aansluiting naar de televisieontvanger zorgt voor de meest stabiele werking. Diezelfde televisie kan natuurlijk ook prima zonder bekabeling werken. Toch blijft een wifi-netwerk of bluetoothverbinding minder stabiel dan de bekabelde variant. Wilt u uw persoonlijke wensen in domotica vrijblijvend met IJstroom bespreken? Dan bieden we u graag een advies dat volledig aansluit bij de manier waarop uw persoonlijke wensen het best kunnen worden gerealiseerd.

Waarom kiezen voor IJstroom

Met elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom kiest u voor een specialist in elektrotechniek in de regio Amsterdam. Wij onderscheiden ons door:

  • Vakkundige en ervaren elektriciens
  • Altijd bereikbaar; 24 uur per dag op alle dagen van het jaar
  • Specialist in domotica
  • Vrijblijvende prijsopgave en duidelijke offertes met heldere prijzen
  • Complete service en garantie op alle diensten en producten

Meer weten over de mogelijkheden in domotica?

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die we u als elektrotechnisch installatiebedrijf te bieden hebben. U bereikt ons altijd op het telefoonnummer 020-4161768. Voor een vraag die niet dringend is kunt u ons ook een bericht sturen via het contactformulier op de website. Voor vragen en het realiseren van wensen op elektrotechnisch gebied bent u bij IJstroom aan het juiste adres. Zeker als het gaat om uw domotica.