Genoeg werk voor specialisten in elektra

Wilt u gebruikmaken van een specialist in elektrotechniek? Dan heeft u de beste specialist als deze goed op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen in elektrotechniek. Dit gekoppeld aan de ervaring om goed om te kunnen gaan met oudere systemen in elektra. U wilt toch ook dat de elektricien nog een oplossing weet voor de oude porseleinen stoppen? Met de komst van digitale toepassingen wordt er een groter beroep gedaan op de vakkennis en het praktisch inzicht van de elektricien. Zoekt u in Amsterdam een uitstekend bedrijf in elektrotechniek? Met actuele kennis en de ervaring om ook oude elektrische systemen aan de praat te houden en desnoods te vervangen? Dan biedt elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom u een prima totaalpakket in elektrotechniek.

Extra service van uw specialist in elektrotechniek

Kennis en ervaring met elektrotechniek is een stevige pijler van de kernwaarden van elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom. Om onze klanten ook altijd te kunnen helpen met een praktische en voordelige oplossing, bieden wij een 24 uurs bereikbaarheid. U kunt ons altijd bellen om het acute probleem met de stroomvoorzieningen op te komen lossen. U bereikt ons op alle dagen van het jaar en in de meeste gevallen zijn we binnen een halfuur bij u. In de regio Amsterdam kennen we de weg en weten we de oplossing voor uw elektrotechnische probleem.

Elektrotechniek. De werkzaamheden van IJstroom

IJstroom, elektrotechnisch atelier IJburg werkt in en om Amsterdam. Het merendeel van onze klanten schakelt ons in voor de volgende diensten:

  • Het oplossen van acute problemen met de stroomvoorziening
  • Elektriciteit aanleggen, bijvoorbeeld voor domotica
  • Krachtstroom aanleggen
  • Onderhoud aan groepenkasten, leidingen en stopcontacten
  • Renovatie van de interne stroomvoorziening

Wij zijn allrounders met een passie voor praktische elektrotechnische oplossingen. Het geeft ons iedere keer opnieuw een fijn gevoel als we u hebben kunnen helpen met een elektrotechnische oplossing.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in elektrotechniek

Kom meer te weten over de mogelijkheden bij IJstroom. Voor direct hulp en voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 020-4161768. Dit nummer kunt u ook bellen voor algemene informatie of gebruik hiervoor het contactformulier op de website. Praktische oplossingen en actuele kennis van elektrotechnische onderwerpen. Daar koppelen wij bij IJstroom natuurlijk een voordelige prijs voor u aan. Wij zorgen in Amsterdam en omstreken voor de beste en voordeligste oplossing in elektrotechniek.