Ijstroom is al jaren actief als electricien in Amsterdam. Ons electriciteitsbedrijf werkt uitsluitend met gecertificeerde electriciens die een solide opleiding afgerond hebben en nog continu hun vakkennis bijspijkeren. Op het gebied van stroom zijn onze specialisten daardoor voortdurend op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen.

Snel ter plaatse

Wij zijn met onze vakkundigheid in staat om allerlei soorten problemen met electriciteit in Amsterdam en omgeving op te lossen. Onze storingsdienst is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor reparaties en onderhoud aan uw meterkast. Het is niet verstandig om zelf in uw meterkast te gaan prutsen om een storing op te lossen. Een electricien van ons bedrijf in Amsterdam is altijd snel ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Dag en nacht bereikbaar

Een electricien van onze organisatie is in staat om allerlei problemen met electrische installaties op een veilige en deskundige wijze aan te pakken. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u langdurig zonder stroom komt te zitten. Vandaar dat wij als professionele electricien dag en nacht bereikbaar zijn en te allen tijde een deskundige electricien naar uw woning of bedrijfspand kunnen sturen om u weer aan stroom te helpen.

Voorkom problemen

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Zodra wij een melding krijgen van een electriciteitsstoring en de storing verhelpen, gaan wij op zoek naar de oorzaak. Wanneer wij de oorzaak gevonden hebben, zullen wij u een advies op maat verstrekken, om de problemen in de toekomst tegen te gaan. Neem geheel vrijblijvend contact met onze electricien in Amsterdam op voor meer informatie of het melden van een storing.

IJstroom is er voor u in Amsterdam

U kunt bij ons terecht als u een elektricien zoekt voor bijvoorbeeld een installatie, maar ook voor andere werkzaamheden kunt op op IJstroom rekenen. Zo kunt u bij ons terecht in geval van een electriciteitsstoring of stroomstoring. Onze electriciens staan dan graag voor u klaar. Ook bij groepenkast vervangen of verlichting aanleggen komt ons installatiebedrijf graag bij u langs. Onze electriciens in Amsterdam zijn expert op het gebied van elektra en domotica.