Ijstroom is al enige tijd werkzaam als installatiebedrijf in Amsterdam. Bij ons bedrijf zijn installateurs in dienst die beschikken over vele jaren ervaring en nog altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Ons installatiebedrijf staat voor u klaar bij allerlei installatieklussen zoals het oplossen van een stroomstoring en het aansluiten van uw verlichting.

Een storing in korte tijd verholpen

In het geval van een stroomstoring staat ons installatiebedrijf 24 uur per dag en zeven dagen per week tot uw beschikking om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen. Daarbij zorgen onze installateurs ervoor dat de oorzaak wordt achterhaald, waardoor u deze situaties niet vaker meer hoeft mee te maken. Met slechts één telefoontje sturen wij een vakkundige installateur naar uw locatie in Amsterdam of omgeving om de gewenste werkzaamheden uit te voeren. In een mum van tijd kunt u de verwarming weer gebruiken en genieten van een warme douche.

Wacht niet totdat het te laat is

Ga niet zelf aan de gang om de storing op te lossen en wacht niet totdat het te laat is, bel ons direct en u voorkomt veel ellende. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer dat staat vermeld op deze website, maar u kunt uiteraard ook het contactformulier invullen en versturen wanneer u een storing wilt melden of vragen heeft voor ons installatiebedrijf in Amsterdam.