Voor een vakkundige installateur voor het aanleggen van verlichting in Amsterdam en omgeving, kunt u terecht bij IJstroom. Voor zowel het aanleggen als aanpassen van diverse soorten verlichting zijn wij de ideale partij. Zelfs voor storingen aan uw binnen- of buitenverlichting, kunt u ons installatiebedrijf benaderen. Wij bieden complete installatieoplossingen voor ieder denkbaar verzoek. Zo komen wij niet alleen voor het aanleggen van complexe verlichtingen bij u in Amsterdam, maar zelfs voor het plaatsen van een wandcontactdoos of het verplaatsen van een stroompunt, komen wij graag bij u langs om de gewenste elektriciteit voor uw verlichting te verzorgen.

Enorme mogelijkheden voor het verlichten

Doordat onze elektriciens in Amsterdam op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en producten op het gebied van verlichting, kunnen wij altijd gepaste installatietechnieken toepassen voor een succesvolle verlichting. Bovendien biedt ons ruime assortiment in combinatie met de diversiteit aan manieren van aanleggen, enorm veel mogelijkheden.

Domotica

E√©n van onze specialisaties op het gebied van verlichting, is het¬†automatiseren van de lichtbesturing. Ook wel bekend als domotica. Wij zijn dealer van Digitalstrom. Dit domoticasysteem werkt met slimme “kroonsteentjes” en maakt gebruik van de bestaande leidingen. Hak- en breekwerk is niet nodig!