Als de normale stroomvoorziening niet voldoende is

Wilt u gebruikmaken van krachtstroom? Dan profiteert u van een zwaardere aansluiting dan de normale 230 volt met een faseaansluiting. Meerfasen en 400 Volt. Dat zijn de technische verschillen. Het zorgt er simpelweg voor dat u met krachtstroom zwaarder kunt belasten in stroom. Dat is voor een normale koelkast of ander huishoudelijk apparaat niet nodig. Voor een specialist in elektra en dus ook krachtstroomtoepassingen gaat u in de regio Amsterdam naar IJstroom. Wij werken met een team van specialisten en zorgen dat uw krachtstroomvoorziening wordt gerealiseerd. Bel ons gerust als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u bieden. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

De voordelen van IJstroom

Wij kunnen uitstekend zorgen dat we bij u de krachtstroom installeren. We zorgen voor vakkundige aansluitingen en leveren af met volledige service en garantie. We gaan pas weg als alles vlekkeloos werkt. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan met uw krachtstroom dan is het goed om te weten dat u altijd een beroep op ons kunt doen. Heeft u problemen met de elektra? Dan zijn we in de regio Amsterdam meestal binnen een half uur bij u. Zeker als het gaat om een krachtstroomvoorziening is het van evident belang dat deze altijd werkt. Zeker bij storingen in de horeca is het dan van goot belang dat de stroomvoorziening zo snel mogelijk weer afdoende functioneert. Kies voor IJstroom als u in de regio Amsterdam zekerheid wilt. Zekerheid van een betrouwbare aanleg van elektra, vakkundig onderhoud en snel hulp op het moment dat het er voor u toe doet.

Waar wordt krachtstroom toegepast?

Om u een beeld te geven op welke manier krachtstroom van meerwaarde is bij de elektriciteitsvoorziening geven we u een aantal voorbeelden van de toepassing van krachtstroom:

  • In de bouw voor de zwaardere machnies en gereedschappen
  • In de horeca voor koelingen en ovens
  • Bij evenementen en concerten voor de verlichting en het geluid
  • Bij zware belasting door apparaten in bedrijven
  • In privĂ© situaties, waarbij de normale capaciteit onvoldoende is

Zullen we ook voor uw krachtstroom zorgen?

Toepassingen in de horeca, entertainmentindustrie en de bouw. Zomaar een aantal sectoren waar we voor werken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u direct onze hulp nodig? Bel dan met telefoonnummer 020-4161768 of gebruik het contactformulier op de website. IJstroom is uw specialist in krachtstroom in Amsterdam en omgeving.