Wanneer u door een stroomuitval of kortsluiting geen elektriciteit meer hebt, ontdekt u waarschijnlijk pas dat u daar sterk van afhankelijk bent. U kunt bijvoorbeeld geen warme douche nemen, het eten in de vrieskast ontdooit en u kunt uw mobiele telefoon niet opladen. Om dit soort situaties te voorkomen is het verstandig om regelmatig uw elektrische installaties te onderhouden. Voor frequent onderhoud aan uw elektrische installatie kunt u ons elektriciteitsbedrijf inschakelen.

Voorkom onveilige situaties

Als uw elektronische installatie achterstallig onderhoud kent of is verwaarloosd, kan het zijn dat er brand ontstaat. Dit kan zeer onveilige situaties veroorzaken, die u relatief eenvoudig kunt verhinderen. Door af en toe een deskundige elektricien naar de elektrotechnische installatie te laten kijken, kan een verkeerde staat snel gesignaleerd worden en kunnen er passende oplossingen uitgevoerd worden.

Eenmalig of periodiek onderhoud

Naast onderhoud van uw elektra kunt u overigens ook bij ons terecht voor de aanleg of renovatie van uw elektrische installaties. Voor al onze diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor het maken van een afspraak voor eenmalig of periodiek onderhoud in Amsterdam. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u ons ook per e-mail en via het contactformulier op deze website benaderen. Onze specialisten staan graag voor u klaar.