Van alle markten thuis in de elektrotechniek

Zoekt u in de regio Amsterdam een allround elektrotechnisch installatiebedrijf? Dan vindt u de elektrotechnisch experts bij IJstroom. IJstroom is een installatiebedrijf in elektrotechniek en is gevestigd in de Amsterdamse wijk IJburg. Wij beschikken over veel ervaring op elektrotechnisch gebied en zorgen “all around the clock” voor oplossingen bij elektrotechnische vraagstukken. U kunt dag en nacht en 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Dat kenmerkt onze praktische instelling en probleemoplossend vermogen. Midden in de nacht last van een stroomstoring in de horeca? U pand nog vol mensen die goede service en kwaliteit willen? Dan zijn we er in Amsterdam en directe omgeving in de meeste gevallen binnen een half uur. Dat is wel zo prettig om te weten als u geen stroom heeft maar daar wel afhankelijk van bent. Als installatiebedrijf begrijpen we als geen ander hoe groot het belang is van een goed werkende stroomvoorziening.

De praktijk van ons installatiebedrijf

Bij IJstroom is geen dag hetzelfde. We kunnen de hele week geen meldingen van stroomstoringen hebben die acuut moeten worden opgelost. De andere week zijn we dan iedere dag wel een aantal keren onderweg naar een klant met een elektrotechnisch probleem dat direct moet worden opgelost. Dat vinden we overigens prettig bij installatiebedrijf IJstroom. Het houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we op alle gebieden binnen de elektrotechniek op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mogelijkheden. Praktische oplossingen die u voordelig weer aan een goede stroomvoorziening helpen. Daar gaan we iedere keer opnieuw voor bij IJstroom.

De werkzaamheden van elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom

Om u een idee te geven waar u bij IJstroom in ieder geval voor terecht kunt zetten we onze belangrijkste werkzaamheden voor u op een rijtje:

  • Elektriciteit aanleggen
  • Onderhoud een groepenkasten, leiden en stopcontacten
  • Aanleg en onderhoud domotica
  • Spoedreparaties en storingen
  • Renovatie op elk elektrotechnisch gebied

Contact met elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom

Installatiebedrijf en elektrotechnisch expert IJstroom is u op ieder moment van dienst. Bereik ons 7 dagen in de week en 24 uur per dag op telefoonnummer 020-4161768. Of gebruik het contactformulier op de website als uw vraag wel even tot de volgende dag kan wachten. Wilt u iets vragen en heeft u een advies nodig over een elektrotechnisch probleem? Bel dan ook gewoon het telefoonnummer van IJstroom, elektrotechnisch installatiebedrijf.