Goed werkende elektrotechniek

Bent u in IJburg op zoek naar een goed elektrotechnisch installatiebedrijf? Dan vindt u in IJstroom, elektrotechnisch installatiebedrijf, uw ideale partner. Wij werken vanuit IJburg en zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Een vakkundige en ervaren elektromonteur komt bij u langs. Wij helpen u met onderhoud, storingen en aanleg van uw elektrotechnische installaties en domotica. Heeft u een probleem aan de groepenkast, aardlekschakelaar of bijvoorbeeld niet goed werkende krachtstroom? Bel ons dan in IJburg en wij zijn snel bij u om het probleem met de elektrotechniek te verhelpen. Ons telefoonnummer is 020-4161768.

Een probleem met krachtstroom in de horeca

De aardlekschakelaar klapte eruit. Vrijdagmiddag laat, een vol terras en gasten die trek hebben in iets lekkers. Ook voor ervaren horecaondernemers is deze situatie op zijn minst goed voor lichte paniek. Heeft u van dit probleem met de krachtstroom last of heeft u een ander dringend probleem met elektrotechniek? Bel dan snel met IJstroom en onze elektromonteur helpt u snel om het probleem te verhelpen. Wij werken snel, vakkundig en voordelig. Wij zijn er op de momenten dat het ertoe doet en uw probleem in elektrotechniek snel verholpen moet worden.

Waar kunt u bij IJstroom in IJburg een beroep op doen?

In IJburg en elders in Amsterdam werken we met een team van specialisten “all around the clock” aan de beste service en dienstverlening. In IJburg en ruime Amsterdamse omgeving bieden wij u:

  • Een elektromonteur met verstand van zaken
  • Dag- en nachtservice als elektrotechnisch installatiebedrijf
  • Onderhoud aan uw groepenkast, krachtstroom en aardlekschakelaars
  • Elektriciteit aanleggen
  • Elektrotechniek in domotica

Met domotica bedoelen we het toepassen van elektrotechniek in en om de woning. Steeds meer apparaten communiceren met elkaar. Via een thuisnetwerk of onlineverbinding. Dat gaat niet altijd even vlekkeloos. IJstroom uit IJburg biedt u ook de specialistische kennis als elektrotechnisch installatiebedrijf om domotica aan te leggen en te onderhouden.

IJstroom is er voor u in IJburg

U kunt bij ons terecht als u een elektricien zoekt voor bijvoorbeeld een installatie, maar ook voor andere werkzaamheden kunt op op IJstroom rekenen. Zo kunt u bij ons terecht in geval van een electriciteitsstoring of stroomstoring. Onze electriciens staan dan graag voor u klaar. Ook bij groepenkast vervangen of verlichting aanleggen komt ons installatiebedrijf graag bij u langs. Onze electriciens in IJburg zijn expert op het gebied van elektra en domotica.

Neem contact op met IJstroom in IJburg

Heeft u direct onze hulp als elektrotechnisch installatiebedrijf nodig? Of wilt u een afspraak maken met de elektromonteur, een vraag over elektrotechniek stellen? Bel dan met IJstroom, elektrotechnisch installatiebedrijf. Ons telefoonnummer is 020-4161768. Gebruik het contactformulier op de website voor minder dringende vragen en afspraken die kunnen wachten tot de volgende dag. Wij nemen dan wel zo snel mogelijk contact met u op. Problemen met de groepenkast, krachtstroom of domotica? Voor deze en andere vragen op het gebied van elektrotechniek bent u bij elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom in IJburg aan het juiste adres.