Vakmensen lossen uw elektriciteitsprobleem op

Heeft u in Amsterdam Zuid een probleem met de elektra? Wilt u elektriciteit aanleggen en zoekt u daarvoor een goed bedrijf? Waar het gaat om directe hulp van de elektromonteur of het inschakelen van een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf, IJstroom staat voor u klaar. Klaar in de startblokken als het gaat om directe hulp van de elektricien. Wij zijn namelijk het elektrotechnisch installatiebedrijf waar u in Amsterdam Zuid altijd een beroep op kunt doen. Wij komen direct in actie als u een probleem heeft met de elektriciteit. Dat is wel zo prettig om te weten. Een probleem met de krachtstroom in uw horecapand in Amsterdam Zuid? Bel ons direct en wij komen eraan. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u de krachtstroom altijd nodig heeft. Is het niet omdat er gasten zijn die willen eten, dan is het wel om de koeling goed te laten werken. Kortom, heeft u direct de elektromonteur van IJstroom nodig? Bel ons dan en wij komen er aan. Een minder dringende situatie in Amsterdam Zuid, maar wel een wens in elektrotechniek? Dan maken we toch gewoon een afspraak? Ook als u bijvoorbeeld de groepenkast wilt laten renoveren, elektriciteit wilt laten aanleggen of domotica plannen heeft.

Een project in Amsterdam Zuid

Een prachtig oud pand in Amsterdam Zuid was in handen van een nieuwe eigenaar. Grondig verbouwen was hier zeker noodzakelijk. We zijn hier elektriciteit wezen aanleggen, hebben de gewenste krachtstroom aangelegd en realiseerden het domotica plan. Het plan voor de domotica was overigens al door de eigenaar opgemaakt. Mooie klus. Tevreden klant. Mooier kan het toch niet in de elektrotechniek?

De werkzaamheden van IJstroom in Amsterdam Zuid en elders

De belangrijkste werkzaamheden van elektrotechnisch installatiebureau IJstroom duiden we graag nog even voor u aan:

  • Aanleggen elektriciteit, verlichting en domotica
  • Verhelpen van elektriciteitsstoringen
  • Het renoveren van de groepenkast
  • Krachtstroom aanleggen en vernieuwen
  • Duurzame toepassingen in elektrotechniek realiseren

Meer weten of contact opnemen met de elektromonteur in Amsterdam Zuid?

Elektrotechnisch installatiebureau IJstroom is dag en nacht bereikbaar. Doe 7 dagen in de week een beroep op onze elektromonteur en bel met telefoonnummer 020-4161768. Voor een minder dringende vraag of afspraak kunt u ook gewoon dit telefoonnummer bellen. Of gebruik het contactformulier op de website. Elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom? Uw partner met oplossingen in elektrotechniek in Amsterdam Zuid.