Uitval van de stroom komt nooit goed uit

Heeft u last van een stroomstoring in of rondom Amsterdam? Voor alle schades die niet vanuit het collectieve netwerk komen, kunt u dan een beroep doen op IJstroom. IJstroom is een specialist in het verhelpen van stroomstoring. Wij werken vanuit IJburg voor zakelijke en particuliere klanten in en rondom Amsterdam. Daarbij zetten wij een stapje extra om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Bij begrijpen namelijk als geen ander dat een stroomstoring nooit goed uitkomt. Apparaten vallen uit en zijn niet meer te gebruiken. Daarnaast kan het voor enorme schadeposten zorgen. Denk maar eens aan de de koeling in de horeca of de vriezers in de supermarkt. IJstroom bereikt u altijd en we handelen al even snel. In en om Amsterdam zijn we meestal binnen een half uur bij u. We verhelpen de stroomstoring, zodat u ongestoord verder kunt waar u mee bezig was.

Voor ieder soort interne stroomstoring

U kunt het zo gek niet bedenken of IJstroom heeft wel een praktische oplossing voor een stroomstoring. Aangezien wij altijd bereikbaar zijn en de regio Amsterdam veel mensen heeft die een beroep op ons doen, hebben we veel ervaring. Ervaring met veel verschillende soorten stroomstoringen. Reken daarom ook op onze expertise om uw probleem met de energievoorziening op te lossen.

5 Tips om een stroomstoring te voorkomen

Uiteraard komen we graag bij u langs om de storingen in de stroomvoorziening bij u te verhelpen. U kunt echter zelf ook een aantal dingen doen om te voorkomen dat de stroom uitvalt of haperingen vertoont. Gebruik bijvoorbeeld deze tips:

  • Belast de individuele stroomgroepen niet teveel
  • Gebruik geen ondeugdelijke stekkers en verlengsnoeren
  • Vervang kapotte apparaten of laat ze repareren
  • Laat IJstroom uw domotica in balans brengen
  • Laat uw energievoorziening periodiek controleren door de elektricien

Aan externe factoren die door de netwerkbeheerder worden opgelost kunnen we samen niets doen. We kunnen er wel samen voor zorgen dat interne stroomstoringen kunnen worden beperkt. Wilt u daar meer over weten? Laten we daar dan binnenkort samen eens over doorpraten. Misschien voorkomt het zelfs dat u ons op een voor u onfortuinlijk tijdstip moet bellen over een acute stroomstoring.

Contactgegevens van IJstroom, elektrotechnisch atelier IJburg

Heeft u ons direct nodig of wilt u een afspraak maken? Bel dan met telefoonnummer 020-4161768. Dit nummer kunt u ook bellen voor algemene informatie of gebruik daarvoor het contactformulier op de website. Stroomstoring? IJstroom helpt u met de oplossing.