Vaakst voorkomende oorzaak van interne stroomstoringen

Wilt u de groepenkast vervangen? Dan kunt u dat natuurlijk het beste laten doen door een elektrotechnisch installatiebedrijf. In Amsterdam en omstreken kunt u voor het vervangen van de groepenkast uitstekend terecht bij IJstroom. Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf dat de basis heeft in de wijk IJburg. Daarvandaan werken we voor klanten in en om Amsterdam. Op afspraak, maar ook bij spoedopdrachten kunt u een beroep op ons doen. Wij leveren u een vakkundige elektricien die zorgt dat uw opdracht kundig wordt uitgevoerd. De groepenkast is voor ons een object dat vaak voorkomt op de wensenlijst van ondernemers en particulieren om te worden vervangen. Heeft u problemen met de groepenkast of vindt u het wenselijk dat deze wordt vervangen? Vraag dan bij IJstroom eens na welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Reken bij voorbaat op een vakman die zorgt voor een uitmuntend resultaat.

Een groepenkast vervangen in Amsterdam

Voor een woningeigenaar in Amsterdam Centrum mochten wij de groepenkast vernieuwen. De woning was ruim en uitstekend geschikt om te verdelen in verschillende kleine appartementen. Iedere ruimte kreeg een eigen stroomgroep, waardoor overzicht kon worden gehouden en de elektra stabiel kon functioneren. Het vervangen van de gehele groepenkast was hier de beste optie. Daar werd ook voor gekozen. Daarnaast moest een aantal leidingen worden vervangen en sommige opnieuw worden gelegd. Nieuwe stopcontacten met USB-aansluitingen maakten deze opdracht tot een mooie uitdaging met een optimaal eindresultaat. Wilt u dat ook uw elektra wordt vernieuwd en voortaan (weer) perfect functioneert? Neem dan contact op met elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom.

Uw keuze voor IJstroom

IJstroom, elektrotechnisch atelier IJburg biedt u de volgende voordelen:

  • Vakkundige elektriciens voor iedere opdracht
  • Ervaring met alle soorten elektrotechniek
  • Altijd bereikbaar en snel ter plaatse bij spoedklussen
  • Volledige service en garantie op producten en diensten
  • Vrijblijvend prijsopgave vooraf en scherp geprijsde offertes

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag op het gebied van elektrotechniek? Bel of mail ons dan gewoon. Wij hebben het antwoord waar u naar zoekt.

Neem contact op om de groepenkast te vervangen

Wilt u gebruikmaken van onze diensten in Amsterdam en omgeving? Bel dan met IJstroom op het telefoonnummer 020-4161768 of gebruik het contactformulier op de website. Heeft u een storing of wilt u de elektra (weer) goed laten werken? Kies dan voor elektrotechnisch installatiebedrijf IJstroom. Bijvoorbeeld om de groepenkast te vervangen.