Bent u op zoek naar electriciens in Amsterdam? Stop dan met zoeken en lees meer informatie over electriciens op deze website. Ijstroom is u graag van dienst bij het aanleggen en onderhouden van elektra. Of u nu op zoek bent naar electriciens voor het aanleggen van verlichting, het installeren van een aardlekschakelaar of het onderhouden van uw meterkast, wij hebben altijd een deskundige elektricien die het voor u regelt.

Snelle hulp bij storingen

Naast aanleg en onderhoud, kunt u bij onze electriciens ook terecht voor het oplossen van elektriciteitsstoringen. Wanneer u te maken heeft met een stroomstoring kunt u ons op ieder moment van de dag bereiken. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om de storing zo snel mogelijk op te lossen. In Amsterdam en omgeving bieden wij deze service op een snelle en vakkundige wijze aan, zodat u nooit lang zonder stroom hoeft te zitten.

Installeren van aardlekschakelaars

Een andere specialisatie van onze electriciens is dat wij voor u met veel plezier een aardlekschakelaar kunnen installeren. Dit verplichte apparaat voorkomt namelijk het elektrocuteren van huishoudelijke apparaten, waardoor er gevaar ontstaat en het apparaat stuk gaat. Voor meer informatie over een aardlekschakelaar of een van de andere diensten van onze electriciens in Amsterdam, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en beantwoorden met plezier uw vragen.