Ijstroom is uw electricien in Amsterdam-West. Met kennis van de buurt zijn wij al jaren actief als electricien in dit Amsterdamse stadsdeel. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanleggen van elektriciteit, het onderhouden van elektra en het oplossen van stroomstoringen. Voor het verhelpen van een elektriciteitsstoring hebben wij een speciaal telefoonnummer beschikbaar waar u ons iedere dag van de week, ’s nachts en overdag op kunt bereiken.

In korte tijd bij u op locatie

Indien u een stroomstoring in Amsterdam-West bij ons meldt, zijn wij in zeer korte tijd bij u op locatie. Wij hebben altijd een deskundige electricien die u zo snel mogelijk uit de problemen helpt. Doordat de electriciens van onze installatiebedrijf een gepaste opleiding gevolgd hebben en vele storingen in het westelijke deel van Amsterdam hebben opgelost, zijn wij de ideale partij op te benaderen in dit soort situaties.

De meest energiezuinige oplossing

Voor het aanleggen en onderhouden van elektra gaan wij als electricien altijd uit van een milieuvriendelijke installatie. Door te steven naar de meest energiezuinige oplossing, sparen wij het milieu zo goed mogelijk. Bovendien heeft dit ook een positieve invloed op de inhoud van uw portemonnee. Maak gerust een afspraak met een onze electricien in Amsterdam-West. Wij komen met plezier de elektriciteit en andere installaties bij u verzorgen.