Wanneer u woont of werkt in Amsterdam-Noord en u op zoek bent naar een professionele electricien, kunt u terecht bij Ijstroom. Als electricien bieden wij diverse soorten dienstverlening in het Noordelijke gedeelte van Amsterdam en ver daarbuiten. U kunt ons inschakelen voor kleine en grote klussen met betrekking tot elektriciteit en installaties. Wij kunnen u van dienst zijn bij het verhelpen van storingen, het aanleggen van elektriciteit en het onderhouden van elektrotechnische installaties.

24/ 7 beschikbaar bij een stroomstoring

Wij zijn als electricien in Amsterdam-Noord snel ter plaatse wanneer u bij ons een electriciteitsstoring heeft gemeld. Wij zijn hiervoor overigens 24/ 7 beschikbaar en bereikbaar via ons telefoonnummer. Dat betekent dat u zelfs ’s nachts en in het weekend een stroomstoring door onze electricien kunt laten verhelpen. In het verleden hebben wij al vele Amsterdammers aan een gerepareerde stroomvoorziening geholpen. Hierbij houdt de electricien altijd de verschillende veiligheidsmaatregelen in acht en zorgen wij ervoor dat de storing niet snel meer terugkomt.

Duurzame constructies

Bij het aanleggen van electrische installaties zorgen wij altijd voor een duurzame constructie. Daarbij houden wij rekening met een groot aantal factoren die er voor zorgen dat uw installatie milieuvriendelijk is en energiebesparend werkt. Bent u door onze electricien in Amsterdam-Noord goed geholpen? Help ons dat dan doorvertellen aan anderen, zodat wij als vakkundige electricien nog meer mensen blij kunnen maken met onze diensten.